Aanmelden wrap-up event Usespace

In Juli 2023 zijn we gestart met de pilot ‘gebruik je ruimte voor sociale impact’ met het doel om beter gebruik te maken van de bestaande kantoren. Samen hebben we een aanzienlijk aantal matches gemaakt tussen de vastgoedmarkt en de maatschappelijke sector en hier veel van geleerd. Tijdens het wrap-up event zullen wij de resultaten en de geleerde lessen van de pilot presenteren en de plannen voor 2024 onthullen. Hierna sluiten we met elkaar de pilot af en luiden we het nieuwe jaar in. De gemeente, deelnemende vastgoed partijen, belangenorganisaties en de maatschappelijke organisaties zijn uitgenodigd dus dit belooft een interessante en diverse sessie te worden.

 

Meld je organisatie en collega’s hieronder aan, dan zien we je op 25 januari 2024!

 

Programma 25-01-24:

16:00 inloop

16:15 Welkom 

16:30 Resultaten van de pilot door Usespace

17:00 De vastgoed sector aan het woord

17:10 Pauze

17:20 De maatschappelijke markt aan het woord

17:30 De gemeente aan het woord 

17:40 Open gesprek en afronding

18:00 Interactief onderdeel  met borrel + hapjes

 

Aanmeldingsdeadline: 20-12-23

 

(Het evenement vindt aan het einde van de dag plaats, omdat veel maatschappelijke deelnemers overdag een andere baan hebben)

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type organisatie
Ik geef hierbij toestemming voor het maken van video-opnames en/of foto's waarop ik mogelijk te zien ben tijdens het slot evenement. Ik begrijp dat deze opnames gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden, zoals op de website, sociale media, drukwerk of andere marketingmaterialen van Usespace. Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn beeltenis zonder daarvoor een vergoeding te vragen.
Scroll naar boven