Wij zijn de brug tussen twee werelden die elkaar niet kunnen vinden.

Impactvolle matches so far

Met nog velen die zullen volgen!

Regenbooggroep @ B. Amsterdam

De Regenboog Groep streeft naar een stad waarin mensen met veel mogelijkheden en mensen met weinig kansen samenleven en werken. Waarin we betrokken zijn bij elkaars leven en elkaar versterken. Waar mensen die dat kunnen, zich vrijwillig inzetten om de samenleving te helpen dragen. Met deze motivatie heeft B. Amsterdam een aantal evenementzalen beschikbaar gesteld voor een banenmarkt van De Regenboog Groep.

Vrijwilligers Centrale Amsterdam @ Colliers HQ

Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) organiseerde de jaarlijkste 'mix en match' op het hoofdkantoor van Colliers. Na de lunch wordt deze lounge amper gebruikt, wat een perfecte plek bleek te zijn voor de 'mix en match'. Hier bracht Rachida el Alami maatschappelijke organisaties met een hulpvraag in contact met de zakelijke markt om advies te geven.

Oud Geleerd Jong Gedaan @ DB55

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan laat oud van jong leren, en andersom. Ze organiseren daarom colleges voor senioren, gegeven door studenten. Eens in de zoveel tijd hosten ze een netwerkborrel die dit keer gehouden werd in ons eigen kantoor DB55.

Girls Forward @ Bessemerstraat

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan laat oud van jong leren, en andersom. Ze organiseren daarom colleges voor senioren, gegeven door studenten. Eens in de zoveel tijd hosten ze een netwerkborrel die dit keer gehouden werd in ons eigen kantoor DB55.

Symfonieorkest de Philharmonie @ EDGE Stadium

Symfonieorkest de Philharmonie was al langere tijd op zoek naar een betere repetitieruimte. Onder leiding van dirigent Stijn Berkouwer speelt het orkest het hoogste niveau grootse symfonieën van componisten als Debussy, Giacomo Puccini en Tsjaikovski. Sinds september repeteren zij elke vrijdagavond in Edge Stadium.

People For People @ Europlaza

Een ongebruikte archiefruimte van Europlaza dient nu als opslag en distributieruimte voor de crisispakketten van People for People Foundation!

West Kleedt Aan @ B. Amsterdam

West Kleedt Aan deelt gratis 2e hands kleding uit en waren plotseling afgelopen zomer hun opslag kwijt. We zijn blij om te zien dat de ongebruikte vierkante meters bij B. Amsterdam nu ruimte biedt voor stichting West Kleedt Aan en zij hun missie vanuit hier voort kunnen zetten.

Sister schools @ Edge Olympic

Een vrijwilligersorganisatie die elke woensdag workshops houdt met hun vrijwillgers in Nederland en online vanuit Kenia, in een flexibel kantoor op de Zuidas.

West-End Bigband @ DB55

Een 15-koppige Bigband die om de week repeteert in ons eigen kantoor in de Houthavens.

Bij het dubbelgebruik van deze ruimtes is er al

1
m2 ruimte bespaard
1
kg CO2-emissies bespaard
* Gemiddeld werd in 2021 per vierkante meter nieuwbouwwoning circa 340 kg CO2-emissies uitgestoten door productie van materialen en bouw.
1
Mensen betrokken
Scroll naar boven