Wat wordt het maatschappelijk DNA van uw gebouw?

Wat fijn dat jullie interesse hebben in het activeren van jullie ruimtes, op momenten dat deze niet door jullie zelf worden gebruikt. We streven ernaar dat de matches zo goed mogelijk aansluiten bij jullie bedrijfscultuur. Daarom vragen we u vriendelijk om deze korte lijst in te vullen (max 5 min). Op basis hiervan wordt een rapport opgesteld waarin het maatschappelijke DNA van uw gebouw wordt belicht, evenals een samenwerkingsvoorstel met diverse mogelijke matches.

CSR waarde

HR waarde

PR waarde

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Welk type maatschappelijke activiteiten zijn voor jullie belangrijk?
Selected Value: 0
0 = onbelangrijk, 10 = cruciaal
Selected Value: 0
0 = lokaal, 10 = globaal
Selected Value: 0
0 = op de achtergrond, 10 = prominent aanwezig en bekend

Als u ruimte beschikbaar gaat stellen voor andere gebruikers, hoe belangrijk acht u de waardecreatie met betrekking tot de volgende thema's?

Selected Value: 0
door ruimte beschikbaar te maken voor maatschappelijke organisaties neemt vooral de positieve impact op getroffen gemeenschappen en eindgebruikers toe (S3 en S4 van de ESRS).
Selected Value: 0
Voor de nieuwe generatie werknemers (Gen-Z) wordt het steeds belangrijker om te werken op plekken waar zichtbaar impact wordt gemaakt.
Selected Value: 0
Het groeiende ruimtegebrek in stedelijke gebieden vormt een steeds grotere uitdaging. Het aanpakken hiervan kan de interesse wekken van de media, wat vervolgens positieve aandacht genereert voor jullie bedrijf.
Selected Value: 0
Als je ruimtes wilt verhuren aan organisaties met een commercieel belang, kan dit directe huurinkomsten genereren.
Selected Value: 0
0 = nooit, 10 = vaak
Staan jullie open voor vast, herhalend en/of incidenteel gebruik?
Selected Value: 0
0=weinig, Usespace maakt alleen de matches. 10=volledig, Usespace maakt en co├Ârdineert de matches en is point of contact voor de gebruikers. daarnaast stuurt Usespace op de PR/CSR/HR waardes.

Wie wordt ons contactpersoon?

 

Naam
Scroll naar boven